OM OSS

Dyreriket finner du på Revetal, i hjertet av Vestfold. Dyreriket ble overtatt av Rita Molnit i 2014, og siden da, har Rita jobbet utrettelig med å utvide sortimentet med spennende varer ikke alle andre har. Det har resultert i flere turer til blant annet Pet Expo i Las Vegas. Flere av våre varer finner du kun hos oss.

I 2020 valgte vi å ta steget inn i nettbutikkenes verden, og lanserte på tampen av året egen nettbutikk med fokus på våre spesialvarer.

På Dyreriket finner du kunnskapsrike ansatte, som har jobbet i zoobransjen i alt fra 3 til 14 år. Totalt sitter vi på årelang kunnskap om hund, katt, kanin, smådyr, fugl, reptiler og fisk. Hos oss er dyrene i fokus.

I butikken vår finner du selvfølgelig også det vanlige varesortimentet man normalt finner i en dyrebutikk, samt interiørartikler og andre spennende varer. Dyreriket fører varer til hund, katt, kanin, smådyr, fugl og fisk, fra kjente produsenter som Royal Canin, Vigor & Sage, Farmina, Pro Plan, Vom & Hundemat, Rawfôr Norge, MUSH, Provit, Non-Stop, Hurtta, Natures Menu, Trixie, JR Farm, Aquatic Nature, m.m.

Velkommen til Dyreriket!